ابتلا به بیماری هایی مانند فشار خون و غلظت خون، میتواند در هر سنی شما را درگیر کرده و عواقب نسبتا بدی را برای شما به همراه داشته باشد. در برخی موارد دیده شده، افرادی که دچار غلظت خون میشوند، پس از مدتی با مشکلاتی مانند فشار خون نیز دست و پنجه نرم میکنند. به همین علت، این سوال پیش میآید که آیا این دو با یکدیگر ارتباطی دارند؟ در صورتی که تاثیر فشارخون بر غلظت خون تایید شود، با درمان یکی از این دو، به عبارتی میتوان با یک تیر، چند نشان زده و هر دو بیماری را درمان کرد. بنابراین و با توجه به اهمیت این موضوع، در این مقاله به بررسی تاثیر غلظت خون بر فشار خون میپردازیم و راه های درمان این دو را به شما معرفی خواهیم کرد، پس تا پایان با ما همراه باشید.
فشار خون و غلظت خون؛ هر دو در یک تیم!
آیا امکان دارد همزمان فشارخون و غلظت خون داشته باشیم؟ فشار خون و غلظت خون با یکدیگر ارتباطی مستقیم دارند و میتوان گفت هر دو در یک تیم هستند. درباره نقش حجم خون در تنظیم فشار خون میتوان گفت، هنگامی که میزان گلبولهای قرمز زیاد میشوند، ویسکوزیته خون بالا رفته و فرد به غلظت خون دچار میشود. با معرفی انواع بیماری خونی و علل بروز غلظت خون در بدن مانند، کاهش اکسیژن رسانی به بافتها، انواع بیماریهای ریوی، زندگی در ارتفاعات بالا، اختلالات هموگلوبین، مصرف دخانیات و وجود انواع تومور ها، میتوان به اهمیت بالای درمان غلظت خون پی برد. با بالا رفتن غلظت خون، فشار خون نیز افزایش مییابد. البته در نظر داشته باشید که نمیتوان این موضوع را به صورت صددرصدی اعلام کرد و صرفا هرکسی که غلظت خون دارد، به فشار خون بالا مبتلا نمیشود، اما احتمال بروز این بیماری در این دسته از افراد، بالا میرود. بنابراین، درباره کشف رابطه بین فشار خون و غلظت خون، در صورتی که بتوانیم غلظت خون را به خوبی درمان کنیم، میتوانیم از بیماری هایی نظیر فشار خون بالا نیز جلوگیری کنیم.
درمان غلظت خون با فلبوتومی
یکی از راههای درمان غلظت خون، استفاده از روش جدید خدمات فلبوتومی است. درمان غلظت خون با فصد، همان فصد خون در قدیم است که به تازگی و با استفاده از روشهای بهروز، در مرکز ایران فصد انجام میشود. در این روش، علاوه بر خونگیری از بیمار، خدمات سرم تراپی نیز به صورت همزمان صورت میگیرد. انجام سرم تراپی همزمان با خونگیری، به درمان بهتر غلظت خون و عدم احساس ضعف پس از آن، کمک میکند. با درمان اصولی و صحیح غلظت خون، میتوانید فشار خون خود را نیز کنترل کرده و از ابتلا به آن پیشگیری کنید. تاثیر فصدخون بر فشارخون، میتواند از بیماریهای ناشی از عوارض افزایش فشار خون مانند، نابینایی، بیماری های قلبی عروقی، آسیب به شریان های بدن، سکته و… جلوگیری کرده و همین امر، میزان اهمیت درمان صحیح غلظت خون و فشار خون را به صورت واضح بیان میکند.
سخن پایانی
لزوما هر فردی که به غلظت خون دچار باشد، فشار خون نخواهد داشت، اما احتمال بروز فشار خون در این بیماران میتواند بسیار بالاتر باشد. در صورتی که علائم مربوط به غلظت خون را مشاهده کردید، بهتر است که در اسرع وقت نسبت به شناخت راهکارهای پیشگیری و درمان آن اقدام کنید. درمان غلظت خون با فلوبوتومی، جدیدترین و بهترین راهی است که میتوانید برای رها شدن از این بیماری طی کنید. مرکز ایران فصد با انجام انواع خدمات ویتامین و املاح تراپی و سرم تراپی همزمان با فلبوتومی، درمان غلظت خون را به بهترین نحو و بدون وجود عوارض پس از آن، انجام میدهد.